Otroligt!
Det oförklarade fallet med den Berömda Mona Louisa
spådomskonstens “Grande Dame”!

Hon tar en person, berättar i detalj om dennas förflutna, nuvarande liv och framtid, och så tar personens liv en vändning till det bättre... Utan att hon aldrig har träffat personen!

Fallet med Mona Louisa, spådomskonstens berömda «Grande Dame», är det mest otroliga fall som någonsin har skådats. Hon besitter extrasensoriska gåvor ”utan motstycke”.

Under sitt liv har hon också kunnat hjälpa tusentals förtvivlade människor att lösa sina problem, där inget eller ingen tidigare hade lyckats hjälpa dem. Utan att missta sig kan hon också tyda betydelsefulla händelser i en persons livsöde och föreslå en riktigt god lösning.

Det är med detta mål för ögonen som hon oupphörligen arbetar , utan att ta hänsyn till om det är lördag eller söndag. På så sätt har hon kunnat bibringa sin verkningsfulla hjälp till framstående personer, politiker, stjärnor och vetenskapsmän vid frågor av avgörande betydelse och som avser viktigt beslutsfattande. Men också och framför allt har hon hjälpt personer med allvarliga problem som behövt se en förändring i deras liv.

Hon är övertygad om att ett livsöde kan vändas upp och ner från en dag till en annan. För hennes del finns det inga fall som är omöjliga att lösa. Hon har sett så många situationer ta en ny vändning nästan på en enda dag. Hon vet att det ofta bara behövs lite för att allt i ett liv ska förändras.